gamer hungary

gamer hungary

A Hungarian Gamer oldal alapszabályai!

2018. április 27. - Árpikaa

paragrafus_ember_pixabay.jpg

 

 

A Hungarian Gamer  oldal alapszabályai!

 

Felhasználási feltételeik, és a játékok részvételi feltételei.

 

1, A játékban csak olyan természetes magánszemély vehet részt, aki 13. életévét betöltötte. Ezen felül jogosult azzal a játékkal játszani, melynek nálunk meghirdetett promóciójára jelentkezett.

2.Egy általunk meghirdetett játék akkor érvényes, ha minimum 100 érvényes jelentkező van, villám játékoknál ennek a fele is elegendő.

3.A játékban nem vehet részt, aki az oldalt, játékot negatívan befolyásolja, vagy azt állítja az oldal csal, esetleg az oldal üzemeltetői részlehajlóak lennének.

4.Nem írunk jóvá olyan nyereményt, ahol az adott szabályok szerint a játékra jelentkező nem teljesítette a jelentkezéshez szükséges feltételeket. (ha még is őt sorsoljuk ki a nyereménye elveszett)

5,A Hungarian Gamer oldal üzemeltetői vállalják, hogy a nyereményt a játék lezárást követő 10 napon belül a játékos részére bocsájtsa. Ennek teljes költségét megtéríti. (adó kötelezettség nincs)

6, játékra jelentkezni csak az jogosult, aki az oldalt is kedveli/ követi.

7, A nyertesnek a megjelölés/ értesítéstől számítva 48 órán belül jeleneznie kell, máskülönben elveszíti nyereményét. (privát üzenetben)

8, Amennyiben a nyeremény átadása technikai okok miatt nem teljesíthető, az oldal a nyeremény átadását megtagadja. (pl nem rendelkezel fiókkal, vagy nem tartózkodsz, életvitel szerűen olyan helyen ahová eltudjuk küldeni)

9, Amennyiben egy játék részletesebb feltételeket követel meg, akkor azok  is érvényesek. (természetesen jelen alapszabályok nem veszítik érvényüket)

10, A kamu (valódi név)  facebook/instagaram felhasználók nem vehetnek részt a játékainkban. ( a játékok miatt létre hozott kamu profilokat nem  fogadjuk el.)

 

Moderálási alapelvek és adatkezelési szabályok

Sem instagramon sem facebook oldalunkon nem tűrünk meg semmilyen trágár szó használatát. (poénkodni lehet ) Nem lehet verbálisan zaklatni az oldal üzemeltetőit és felhasználó társaidat sem. Tilos a szexuális, politikai, tartalmú megnyilvánulás. Tilos a spamelés.

Mivel minden eset egyedi, így az oldalon lévő aktuális szerkesztőnk dönti el, hogy figyelmeztet, vagy egyből kitilt. Ezáltal reklamációt nem fogadunk el.

 

A Hungarian Gamer oldal üzemeltetői nem jogosultak az adataitok megőrzésére, ez által a felhasználó név és a valódi név egyeztetésen kívül, semmit nem tartunk meg. Amennyiben felmerül, hogy valaki nem felelt meg 1. pontban írtaknak, akkor  kérhető egy nevével megegyező dokumentum, ami igazolja elmúlt 13 éves. Ha nem bocsájtja szerkesztőnk rendelkezésére, elveszi jogosultságát a nyereményre. (ezeket sem őrizzük meg) További adatkezelési információt a facebook/ instagram súgó és támogatói csoportja tud nyújtani.

 

Szerkesztve: 2018.04.27

Budapest

 

A módosítás jogát fenntartjuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://gamerhungary.blog.hu/api/trackback/id/tr1313873016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Csabahun 2018.05.05. 14:18:23

Welp, nem sok ember látta gondolom még ezt az oldalt.
süti beállítások módosítása